2 szklanki ryżu ugotowanego na sypko (najlepiej różnokolorwego lub mieszanki ryżu dzikiego ze zwykłym)
1/2 kg mrożonego groszku z marchewką (oczywiście można użyć także świeżych warzyw)
3 łyżki rodzynek
3 łyżki suszonych owoców goji
1 łyżka cukru.
sos:
sok z połowy cytryny
6 łyżek wody mineralnej
4 łyżki oleju (najlepiej z pestej winogron lub słonecznikowego)
1 łyżka cukru
1/2 kg mrożonego groszku z marchewką (oczywiście można użyć także świeżych warzyw)
3 łyżki rodzynek
3 łyżki suszonych owoców goji
1 łyżka cukru.
sos:
sok z połowy cytryny
6 łyżek wody mineralnej
4 łyżki oleju (najlepiej z pestej winogron lub słonecznikowego)
1 łyżka cukru
Przygotowanie :
Smacznego :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Wpisz swój komentarz :) Co sądzisz o blogu?